Nieuws

Vastenproject 2018

De vasten begon op 14 februari en loopt tot Pasen. Naar goede traditie kiezen we met onze school een vastenproject, gericht op een doel waar werkelijk hulp kan geboden worden aan de medemensen.

Dit jaar zamelt de school geld in voor het goede doel van Jan Van Keer uit Denderbelle. Het project “Shri Sant pathik Manas Shiksha Samiti Vidyalaya” steunt een school voor straatkinderen in Kanpur, Noord-India. Het schooltje telt 400 kinderen, ze krijgen les van vrijwilligers.

 

De acties van VB De Bellewij …

Op donderdag 8 maart komt Jan Van Keer naar school om ons kennis te laten maken met het mooie land India en het project in Kanpur waarvoor hij onze steun kan gebruiken. Enkele jaren terug bracht hij zelf een bezoek aan dit schooltje om de werkzaamheden van dichterbij te bekijken.

Op donderdag 29 maart 2018 zetten onze schoolkinderen zich in tijdens de ‘Bike & Run’, een gesponsorde fiets- en loopwedstrijd. Graag willen we met de opbrengst van deze actie ons steentje bijdragen om he t schooltje extra werkingsmiddelen te schenken. Praktische info volgt in de loop van volgende week.

 We zijn er zeker van dat onze centen bij de juiste personen terechtkomen.

Namens de werkgroep alvast onze dank.

Kristine De Block, directeur

 

 

 

Afdrukken E-mailadres

Contact Other

Contacteer ons
Kapellenstraat 43
9280 Denderbelle
Oost-Vlaanderen

Telefoon:

052/41-09-64

0496/08-11-12