Nieuws

Route2school

Onze school heeft ervoor gekozen om, in samenwerking met de gemeente Lebbeke en de provincie, deel te nemen aan het project Route2school, dat als hoofddoel heeft: "Verbeteren/optimaliseren van de verkeersveiligheid van uw kind(eren) en alle bewoners van Lebbeke.

Met behulp van Route2school willen we te weten komen welke problemen u en uw kind ervaren op de route van en naar de school. Deze gegevens verzamelen we via Route2school app of via de website www.route2school.be

Samen met andere deelnemende scholen in Lebbeke, voeren we dus een grondig onderzoek van de knelpunten op schoolroutes en het verplaatsingsgedrag van onze leerlingen. Het resultaat wordt een digitale schoolroutekaart, maar ook acties om de verkeersveiligheid op de route van en naar de school te verbeteren.

Doe mee!

De verkeersveiligheid verbeteren voor uw kind en al zijn klasgenootjes is zeer belangrijk! Daarom deze warme oproep! Uw inbreng, die van de ouders, leerkrachten, politie, jeugdverenigingen... is dan ook cruciaal. Spreek gerust andere mensen aan om deel te nemen!

Wanneer?

De verzameling van alle gegevens zal plaatsvinden van maandag 1 oktober 2018 tot en met vrijdag 9 november 2018. Daarna zal het Instituut voor Mobiliteit (IMOB) ism AbeonaConsult de binnengekomen gegevens analyseren en de resultaten bespreken met de schooldirecties, de politie en de gemeente Lebbeke.

Hoe deelnemen?

  • Een duidelijk stappenplan is terug te vinden op de website www.route2school.be
  • Klik op de knop Registreren
  • Na de eenmalige registratie dient u zich in te loggen en je kan starten
  • Geef knelpunten op de schoolroute door

In naam van de schoolgaande jeugd danken we u alvast voor uw medewerking!

 

Afdrukken E-mailadres

Contact Other

Contacteer ons
Kapellenstraat 43
9280 Denderbelle
Oost-Vlaanderen

Telefoon:

052/41-09-64

0496/08-11-12